dijous, 20 de juny del 2013

JOCS

Ahir a la nit va venir el  mag Rodalic i ens va fer jocs de nit, aquest matí ens hem despertat plens d’estrelles enganxades per tot el cos, i després de rentar-nos , vestir-nos… hem enlairat coets i jugat als jocs univers.






















8 comentaris:

  1. Pero que bé que os ho esteu pasant..... moltes gràcies profes per el reportatge fotogràfic i per mantindren´s informats. Acaveu d´aprofitar que ja queda poquet per la tornada.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies profes.
    Al final el temps ha permes fer totes les activitats!!!
    Aprofiteu que queda no res.
    Fins dintre d'una estona!!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a les senyoretes per aquest reportatge. Ara ja de camí, fins d'aqui una estoneta.

    ResponElimina
  4. Quina experiència més bonica!!!!sí senyor!!comparteixo el mateix comentari que els anteriors: MOLTES GRÀCIES SENYOS!!!!!els pares agraïm mooooolt estar informats. Bon viatge i fins d'aquí molt poquet!!!!

    ResponElimina
  5. Els nostres peques ja están a casa i després de totes les explicacions no tinc cap dubte que s'ho han passat d'allò més bé...Gràcies a les profes per aquesta excursió ...Ah!!!La Júlia s'ho ha passat tant bé que ha plorat una estona al recordar, amb enyorança, els dos dies viscuts...Bon estiu a tots/es

    ResponElimina
  6. Moltissimes gracies a totes les profes que heu compartit aquests dies amb els nostres fills, els heu fet molt feliços, i aixó es veu en les fotos i en totes les explicacions que ens han fet.
    Aixi que molts petonets i una forta abraçada, ara a disfrutar de l'estiu que us ho mereixeu.

    ResponElimina
  7. Gràcies a tots per les vostres boniques paraules i per confiar-nos la joia més valuosa que teniu, els vostres fills i filles.
    Una abraçada i bon estiu!

    ResponElimina
  8. De res, l.any que bé proposarem tres dies. JAJAJAJA

    ResponElimina