dijous, 9 de maig del 2013

ANIVERSARIS ABRIL

A "L'ABRIL CADA GOTA VAL PER MIL" I MIL SÓN ELS PETONS QUE ENVIEM ALS NENS I NENES QUE AQUEST MES HAN FET ANYS. MMMMUAC!!!

dimarts, 7 de maig del 2013

PROJECTE DELS ASTRES


Aquest 3er trimestre els nens/es de P5 treballem el projecte dels ASTRES. Estem molt interessats en conèixer els planetes,els seus noms, les seves característiques, conèixer les fases de la lluna, anar al pati a observar la nostra ombra, resseguir-la i tornar a baixar al cap d’unes hores,veure i reflexionar sobre el que ha passat i explicar la rotació de la Terra,... i així un munt de coses més que aprendrem. De moment aquí pengem aquest vídeo per poder veure tots junts( pares i fills) imatges dels planetes .Esperem que os agradi!!!


PEL.LÍCULES DELS ASTRES


Aquí podeu veure uns dibuixos molt divertits sobre els astres, el dia/la nit ..... A partir d´aquest video en trobareu altres també molt interessants.
Esperem que us agradin i us ho passeu molt bé.
Ja ens explicareu que us han semblat, d´acord !!!!!!!!

LA PRIMAVERA HA ARRIBAT I MOLTES FLORS ENS HA PORTAT.

LA PRIMAVERA HA ARRIBAT I MOLTES FLORS ENS HA PORTAT. AMB EL BON TEMPS ELS NENS/ES D’EDUCACIÓ INFANTIL ENS HEM CONVERTIT EN PETITS JARDINERS. HEM PLANTAT AL NOSTRE PATI TOT UN SEGUIT DE BONIQUES FLORS DE TOTS COLORS.FINS I TOT UNA PETITA MADUIXERA QUE JA HA DONAT DUES MADUIXES!!. ARA ENS TOCA TENIR-NE CURA ENTRE TOTS