dijous, 28 de febrer del 2013

">AQUEST 2N TRIMESTRE ELS NENS/ES DE P5 ESTEM MOLT MOTIVATS AMB EL PROJECTE QUE TREBALLEM: REDUIR,RECICLAR I REUTILITZAR. UNA DE LES MOLTES ACTIVITATS QUE EM ORGANITZAT A L’AULA HA ESTAT LA MAGNIFICA EXPOSICIÓ DE MANUALITATS AMB MATERIAL RECICLAT QUE ELS NOSTRES ALUMNES,JUNTAMENT AMB L’INCONDICIONAL RECOLZAMENT DELS PARES,HAN ELABORAT.

dimarts, 26 de febrer del 2013

LLETRA LLIGADA


Aquest 2n trimestre estem aprenent a escriure i llegir amb lletra lligada. És molt divertit tot el treball  motriu i de direccionalitat, previ,que fem amb les capsetes de sorra,de farina,amb pintura i sobretot amb la màgica capsa de llum.

CLÍNICA VETERINÀRIA ANADÓN

El dimarts i dijous passat els nens i nenes de P3 vam visitar la clínica veterinària Anadón. Ens interessava conèixer la funció del veterinari, com a metge dels animals que estem treballant (óssos i ànecs), on treballa, les eines que empra … i a més a més vam poder gaudir de la companyia de dos gossos, veure com els banyaven, els hi arreglaven els cabells … tot un aconteixement!!!! Moltes gràcies a la clínica per les explicacions i l'atenció rebuda.

diumenge, 17 de febrer del 2013

ANEM AL TEATRE

Els nens i les nenes de P5 hem anat al teatre de l'escorxador a veure la representació del conte "La Cigala i la Formiga" ens ha agradat moltíssim i vam estar tots molt atents.

dilluns, 11 de febrer del 2013

TALLER DE CUINA II

CONTINUANT AMB EL TALLER DE CUINA, AQUESTA SETMANA ELS NENS I NENES DE P4 HEM FET UNS ENROLLATS AMB PA BIMBO I NOCILLA D'ALLÒ MÉS DOLÇOS I BONS. MIREU QUINA TRAÇA TENIEN .

diumenge, 10 de febrer del 2013

SETMANA DE CARNESTOLTES

DURANT LA SETMANA EL SENYOR CARNESTOLTES ENS HA MANAT UNES ORDRES PER A CADA DIA I TOTS BEN CONTENTS I ALEGRES LES VAM FER REALITAT. EL DILLUNS AMB UN DAVANTAL A L'ESCOLA VAM ARRIBAR. EL DIMARTS AMB UN BIGOTI PINTAT O BÉ POSTÍS VAM PORTAR. EL DIMECRES BEN EIXERITS AMB ALGO AL CAP VAM VENIR: ANTENES, MOCADORS, BARRETS, GORRES.... EL DIJOUS AMB UNA CORBATA O CORBATÍ ENS VAM ADORNAR I EL DIVENDRES ENS VAM POSAR LA CARETA O ULLERES QUE A L'ESCOLA VAM REALITZAR. MIREU, MIREU QUIN GOIG QUE FEIEM I QUE BÉ ENS HO VAM PASSAR !!!!!!!

dissabte, 9 de febrer del 2013

ANIVERSARIS DE GENER


Custom Birthday Card
MOLTES FELICITATS A TOTS ELS NENS I LES NENES QUE HAN COMENÇAT AQUEST NOU ANY SENT UN XIC MÉS GRANS. FELICITATS: MARIO, SHEILA, KAILIN, GUILLEM, ERIC, JOEL, IKER, AARON,ELOY, SHABELI, ISAAC, POL, CECÍLIA, DARIUS, DIEGO !!!!!!!

diumenge, 3 de febrer del 2013

DIA DE LA PAU

Durant els últims dies de gener hem treballat la Pau amb diferents activitats; el dilluns ens van visitar des de la coordinadora  contacontes solidaris ONGD i van passar per totes les classes a explicar-nos el conte de LA NIHAO I ELS COLORS DE LA PAU .
 Dels més petits als més grans hem fet un arbre ple de coloms amb missatges de Pau, ens han  quedat d'allò més bonics!!  i  divendres tots plegats, vam anar al poli a celebrar el dia de la Pau ,allà els nens -es de P5 han llegit compromisos per la Pau i hem cantat i ballat la cançò del Banyetes , va ser molt divertit!!