dijous, 21 de juny del 2012

Enlairem coets!!!

Aquest matí als mestres ens ha despertat un gall molt matiner, però els nens/es han continuat dormint fins que no els hi hem posat música!
Ben esmorzats hem fet el taller dels coets. Aquí en teniu el resultat!!!!






                                                   Ens veiem a l'escola a les 17:30!

Aquesta nit ha estat mogudeta: ens ha visitat un mag, hem observat constel·lacions, hem trobat estels caiguts pel jardí, hem ballat ... però finalment ben cansats mireu què bé que hem dormit!!




dimecres, 20 de juny del 2012

Els de P5 estem de colònies!


Hola a tots/es des de Tremp!!!
Les estades d'astronomia estan anant molt bé i els nens/es gaudint d'allò més!
Fa un temps genial, estan ben sopats i ja al llit!
Us deixem algunes fotos per a què ho pugueu veure. Fins demà!




Ah pares! I aprofiteu aquesta nit sense criatures ....




























dimarts, 19 de juny del 2012

LA CONQUESTA DE L'ESPAI!!!


LES MALETES DELS NENS/ES DE P5 JA ESTAN A PUNT PER LA GRAN AVENTURA. EL PARC ASTRONOMIC ENS ESPERA PER CONVERTIR-NOS EN ASTRONAUTES DURANT DOS DIES I CONQUERIR L'ESPAI. COMENÇA EL COMPTE ENRERA ...


dijous, 7 de juny del 2012

ACTE DE CLOENDA AGENDA 21

DIMARTS 5 DE JUNY LA NOSTRA ESCOLA HA PARTICIPAT EN L'ACTE DE CLOENDA DE LES ACTIVITATS DE L'AGENDA 21 ESCOLAR DE LLEIDA. LA TROBADA S'HA REALITZAT EN UN ENTORN ÚNIC I REPRESENTATIU DE LLEDIA, LA SEU VELLA, EL NOSTRE ESTIMAT CASTELL.
EL SENYOR ALCALDE DE LLEIDA, ANGEL ROS, HA PRESIDIT L'ACTE I ENS HA FET ENTREGA D'UN DIPLOMA ACREDITATIU DE LA NOSTRA  PARTICIPACIÓ I COMPROMÍS PER LA SOSTENIBILITAT DE LLEIDA.
A L'ACTE HI HEM ASSITIT  UNS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA EN REPRESENTACIÓ DELS NOSTRES COMPANYS /ES DE L'ESCOLA.

dimecres, 6 de juny del 2012

ANEGUETS

LA SETMANA PASSADA A LES AULES DE P3 VAM REBRE UNA VISITA MOLT ESPECIAL: DOS ANEGUETS RECIENT NASCUTS QUE L'ARNAU BORRULL VA DUR A L'ESCOLA.
TOTS ELS NENS I NENES ELS MIRAVEN EMOCIONATS I FINS I TOT ALGUNS ES VAN ATREVIR A AGAFAR-LOS!!!!

diumenge, 3 de juny del 2012

PEL.LICULES DELS ASTRES


Aquí podeu veure uns dibuixos molt divertits sobre els astres, el dia/la nit ..... A partir d´aquest video en trobareu altres també molt interessants.
Esperem que us agradin i us ho passeu molt bé.
Ja ens explicareu que us han semblat, d´acord !!!!!!!!

PROJECTE DELS ASTRES


Aquest 3er trimestre els nens/es de P5 treballem el projecte dels ASTRES. Estem molt interessats en conèixer els planetes,els seus noms, les seves característiques, conèixer les fases de la lluna, anar al pati a observar la nostra ombra, resseguir-la i tornar a baixar al cap d’unes hores,veure i reflexionar sobre el que ha passat i explicar la rotació de la Terra,... i així un munt de coses més que aprendrem. De moment aquí pengem aquest vídeo per poder veure tots junts( pares i fills) imatges dels planetes .Esperem que os agradi!!!