dimarts, 28 de febrer del 2012

MÀSCARES AMB MATERIAL RECICLAT

Els alumnes de P5, dins el projecte de les 3R que portem a terme aquest trimestre, hem fet unes màscares amb material reciclat força “xules”! Per elaborar-les hem necessitat: una ouera de 6 ous que teníem per casa, fulls escrits per una cara que teníem a la classe i restes de pintura que hem trobat a l’aula de plàstica.

Ens ho hem passat molt bé pintant, punxant, retallant ... i el resultat ha estat fantàstic!


dilluns, 27 de febrer del 2012

PER CARNAVAL TOT S’HI VAL..!!


Durant la setmana del carnaval , Sa Majestat  Carnestoltes,el rei dels poques soltes, ens ha fet arribar unes ordres força divertides que tots vam haver de seguir.
Aquí en teniu una petita mostra .




                         

dissabte, 25 de febrer del 2012

PER TAL QUE POC A POC ELS NENS INENES DE P2 ES VAGIN FAMILIARITZANT AMB ELS ESPAIS I COMPANYS DEL SEGON CICLE D'INFANTIL L'ESCOLA HA ENGEGAT UNA NOVA PROPOSTA: CADA QUINZE DIES HEM PLANIFICAT TOT UN SEGUIT D'ACTIVITATS PER COMPARTIR P2 I P3.
MENTRE ELS NENS I NENES DE P2 DESCOBREIXEN EL NOU ESPAI I ELS DE P3 GAUDEIXEN FENT D'ANFITRIONS, AJUDANT-LOS I COMPARTINT ELS JOCS. 

DE MOMENT JA HEM FET 2 SESSIONS I COM  PODEU VEURE ENS HO HEM PASSAT PIPA!!!

dilluns, 6 de febrer del 2012

QUINS ENTREPANS !!!!

CONTINUANT AMB EL TALLER DE CUINA A P4 HEM FET UNS ENTREPANS DIFERENTS. HEM POSAT AL PA, SUCRE, OLI I ENS L'HEM MENJAT AMB XOCOLATA. QUE BO QUE ESTAVA !!!!
MIREU, MIREU COM L'HEM FET .






diumenge, 5 de febrer del 2012

ELS ÀNECS I ELS ÓSSOS



EL PROJECTE D'AQUEST TRIMESTRE A P3 ENS AJUDA A CONÉIXER AMB PROFUNDITAT ELS ANIMALS DISTINTIUS DE LES NOSTRES CLASSES: ELS ÀNECS A P3B I ELS ÓSSOS A P3A.
RECORDEU QUE SI TENIU ALGUNA ELEMENT, IMATGE, INFORMACIÓ,... QUE FACI REFERÈNCIA A AQUESTS ANIMALS ELS PODEU DUR A L'AULA!!!
AQUÍ PODEU VEURE UNES IMATGES QUE ANEM TREBALLANT A L'AULA I VOLEM COMPARTIR TAMBÉ AMB VOSALTRES A CASA.