dissabte, 26 de novembre del 2011

LES SAFATES D’EXPERIMENTACIÓ

ELS NENS I NENES DE P3 ENS HO PASSEM PIPA EXPERIMENTANT AMB ELS DIFERENTS ELEMENTS DE LES SAFATES (QUE NOSALTRES MATEIXOS HEM PINTAT): SERRADURES, SORRA, PASTA, SAL, CAFÈ I FARINA.
EN AQUESTA ACTIVITAT ELS NENS I NENES EXPLOREM EL MATERIAL DE LES SAFATES AJUDANT-NOS DE DIFERETS ESTRIS I RECIPIENTS DEL NOSTRE ABAST COM: COLADORS, EMBUTS, POTS DE DIFERETS TIPUS, CULLERES, TUBS,... I FORMULEM HIPÒTESIS TOT PREGUNTANT-NOS :AIXÒ QUÈ ÉS, QUÈ HI PUC FER, QUÈ PASSARÀ, QUÈ ACONSEGUIRÉ...

MIREU QUE CONCENTRATS ESTEM!!!

dijous, 24 de novembre del 2011

CONTE: "LA SOPA DE PEDRES"

AQUESTA SETMANA LA MARTA, MEMBRE DE LA “COORDINADORA D’ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA” HA VINGUT A L’ESCOLA A EXPLICAR-NOS EL CONTE “LA SOPA DE PEDRES”. UNA HISTÒRIA MOLT BONICA SOBRE EL COMPARTIR, LA SOLIDARITAT, I EL TREBALL EN EQUIP.
UNA BONA LLIÇÓ DE VALORS.

QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL..........

Els nens i nenes de P5 estem aprenen una cançó molt xula d’en Jaume Sisa que és titula ”Qualsevol nit pot sortir el sol”.
La lletra d’aquesta cançó fa referència a personatges de contes,de còmics,de la realitat, de la ficció, d’abans i d’ara...Segur que la majoria de pares la recordeu....



dimecres, 9 de novembre del 2011

PROJECTE DE LES PAPALLONES

Els nens i les nenes de P 4A aquest trimestre estem treballant el projecte de les papallones. Quantes coses noves estem aprenent i quin munt de curiositats tenen aquests animalons tant petits !!!! I sabeu que estem fent ???? Doncs una papallona que a més és una maraca . Ara que comença a estar acabada ens queda xulíssima!!!!!! Mireu, mireu com ens està costant de fer-la, però que bé que ens queda. Aquí us deixem unes fotos de l'elaboració, espero que us agradin.

dimarts, 8 de novembre del 2011

PROJECTE ELS CONTES

Els nens/es de P5 estem treballant aquest 1er trimestre en el Projecte "Els Contes". Cada dia n’expliquem algun i el classifiquen segons si és un conte popular o bé un de modern .
Aquesta setmana ens ha arribat un de ben curiós, un conte molt antic d’origen Xinès. Ens ha agradat molt veure el tipus de lletra,els símbols,la direccionalitat per escriure’l i llegir-lo,de dalt a baix i de dreta a esquerra, no te pàgines sinó que està recargolat tipus pergamí i ,...
I per compartir-ho amb tots vosaltres hem fet unes fotos del conte.
Si algú sap xinès ens el pot venir a explicar....!!!!!

dilluns, 7 de novembre del 2011

LA CASTANYADA

EL DIVENDRES 28 D'OCTUBRE TOTS ELS NENS I NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL VAM CELEBRAR LA CASTANYADA.
PEL MATÍ VAN VENIR ELS ALUMNES DE L'AULA D'ACOLLIDA DE LA NOSTRA ESCOLA A EXPLICAR-NOS EL CONTE DE LA CASTANYERA. QUÈ BÉ QUE HO VAN FER !!!!!!!!!




I PER LA TARDA, TOT I QUE EL TEMPS NO ENS VA ACOMPANYAR, ENS VAM REUNIR TOTS A LA GALERIA A MENJAR CASTANYES ( DESPRÈS D'HAVER FET UNA GIMCANA MOLT DIVER ). QUÈ BONES ESTÀVEN !!!!!!!